Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2017 » Квітень » 6 » 06 квітня проведено семінар голів міських, районних організацій Профспілки, первинних профорганізацій вищих і професійно-технічних навчаль
09:17
06 квітня проведено семінар голів міських, районних організацій Профспілки, первинних профорганізацій вищих і професійно-технічних навчаль

Тема семінару-навчання: «Про роботу районної ради Профспілки працівників освіти і науки України в організаційному забезпеченні виконання вимог Статуту галузевої Профспілки та завдань VІІІ з`їзду Профспілки».

            Місце проведення: с.Косарі, Кам`янського району, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, первинна профспілкова організація та Михайлівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат Черкаської обласної ради.

Відкриття семінару відбулося у актовій залі Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, до гостей звернулася сільська голова села Косарі - Душейко Ліна Іванівна з побажанням плідної праці, а потім від вихованців школи та району лунало пісенне привітання.

Про роботу закладів освіти та Косарської школи виступили Морозова Валентина Анатоліївна, в.о. начальника відділу освіти Кам’янської районної державної адміністрації та Легенька Наталія Антонівна, директор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

            Жалдак Ольга Дем`янівна голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України виступила на тему: « Первинна Профспілкова організація в світлі рішень УІІІ з`їзду Профспілки працівників освіти і науки України».

Про роботу районної ради Профспілки працівників освіти і науки України в організаційному забезпеченні виконання вимог Статуту галузевої Профспілки та завдань VІІІ з`їзду Профспілки» розповів Шамрай Олександр Григорович, голова Кам`янської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Учасники семінару мали можливість попрацювати в  групах за напрямками: « Організаційне забезпечення виконання вимог Статуту галузевої Профспілки».

Перша група.  Загальні питання статутної діяльності первинної профспілкової організації.

Про організаційне забезпечення у роботі первинної профспілкової організації відповідно до статуту Профспілки. СОКОЛОВА Валентина Миколаївна, голова первинної профспілкової організації Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Друга група. Захист соціально - економічних інтересів членів профспілкової організації відповідно до статуту Профспілки.

Виконання колективного договору між адміністраціє закладу та первинною профспілковою організацією. ЛЕГЕНЬКА Наталія  Антонівна, директор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Третя група. Дотримання трудового законодавства та охорони праці.

МОРОЗОВА Валентина Анатоліївна, в.о. начальника відділу освіти Камянської райдержадміністрації.

Четверта група. Культурно - масова робота.

 Про роботу Районної організації щодо здійснення культурно - масової роботи із захисту духовних інтересів ветеранів (в рамках діяльності районної ради ветеранів педагогічної праці).

МАКЕДОНСЬКА Валентина Автономівна, голова районної ради ветеранів педагогічної праці.

ЛОСЕВА Ольга Миколаївна, заступник директора з навчальної та виховної роботи Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та КОБЗАР Світлана Євгенівна, педагог організатор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів провели для гостей віртуальну екскурсію школою «Світлини шкільного життя. Також розповіли про історію музейної кімнати та військово-патріотичне виховання в школі.

На  завершення семінару, гості ознайомились з роботою первинної профспілкової організації Михайлівської спеціальної загальноосвітньої школи –інтернат, де присутні мали можливість подивитися на співпрацю адміністрації закладу та профспілкового комітету з виступів Могилея Василя Степановича – директора Михайлівської спеціальної загальноосвітньої школа –інтернат Кам`янського району та Дмитрик Світлани Миколаївни – члена президії, голови профкому Михайлівської спеціальної загальноосвітньої школа –інтернат.

     Ольга Дем`янівна, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, підвівши підсумки, подякувала всім присутнім за роботу протягом семінару та побажала не зупинятися на досягнутому, а йти впевнено вперед, відстоюючи та захищаючи права освітян.

 

Переглядів: 409 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Ваше ставлення до відміни ЗНО
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА