Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2017 » Березень » 27 » Будинку творчості сьогодні – 60
10:15
Будинку творчості сьогодні – 60


В.о начальника відділу освіти Валентина Анатоліївна Морозова та Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Олександр Григорович Шамрай привітали педагогічний колектив та вихованців із нагоди 60 – річного ювілею Кам’янського будинку творчості дітей та юнацтва.

На сьогодні у закладі діти навчаються за трьома напрямками: декоративно-прикладний, художньо-естетичний, експерементально-дослідницький, це 34 групи в яких виховується 1058дітей.

Колектив  допомагає своїм вихованцям повірити у свої сили, організувати себе на результативну, творчу працю. Ми низько вклоняємось всім педагогам, які свій талант, душу і серце віддавали і віддають дітям.

Діти – це наша гордість. Які є неодноразовими переможцями районних, обласних, Всеукраїнських, Міжнародних фестивалів.

Будинок творчості – немов бджолиний рій,

 І невгамовні бджілки тут працюють:

Тут вишивають, шиють, тчуть й малюють,

Талант на сцені демонструють.     

Підтримати і розвинути творчий поклик дітей, прищепити любов до праці, допомогти визначитись із власним майбутнім – це і є основним завданням педагогівКам’янського будинку творчості дітей та юнацтва. Творчий, невтомний, дружній колектив працівників закладу завжди в пошуках нового, передового, творчого. Такими  є працівники закладу: Шляхтова Людмила Миколаївна, Гвоздик Іван Петрович, Юрченко Ольга Олексіївна, Чернишенко Світлана Іванівна, Грабова Людмила Федорівна, Одуд Ганна Михайлівна, Дроботенко Віра Петрівна, Данилюк Ольга Іванівна, Вагін  Ірина Василівна, незмінний акомпаніатор - Пономаренко Олександр Михайлович, костюмір – Слинько Наталія Миколаївна, тех. працівник – Береза Тетяна Іванівна.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. Валентина Анатоліївна та Олександр Григорович по завершенні виступу подарували колективу подарунок – принтер для використання у роботі.

Вклоняємось всім вам доземно,

          Як батьківській хаті з далеких доріг,

          Як хлібу, що матінка чемно

          Кладе на вкраїнський рушник!

 Бо ж нашому роду – нема переводу!

         Хай пісня єднає коріння святі.

         Дай, Боже, нам віру і братнюю згоду

         На довгії роки, на вічні віки!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 364 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 87
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА