Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2017 » Квітень » 21 » Cхвалено угоду на новий термін
19:45
Cхвалено угоду на новий термін




   19 квітня 2017 року відбулося спільне засідання колегії відділу освіти та ради районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

   У засіданні брали участь керівники загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів освіти, методисти відділу освіти та члени ради районної організації Профспілки.

  На порядку денному було обговорення стану виконання Угоди між відділом освіти Кам`янської районної державної адміністрації та районною організацією Профспілки працівників освіти і науки України за 2011-2015 роки, пролонгованої на 2016 рік.

  Зі звітною доповіддю від сторони роботодавця виступила в.о. начальника відділу освіти В.А.Морозова, від профспілкової сторони голова районної Профспілки О.Г.Шамрай.

  Керівники, як освіти так і профспілки відзначили, що злагоджена робота між відділом освіти та районною Профспілкою, співпраця та ефективне соціальне партнерство, виважений підхід до вирішення питань в галузі дали свій позитивний результат.

  На користь соціального діалогу свідчать позитивні здобутки, досягнуті в ході реалізації положень угоди. Відділ освіти та органи місцевого самоврядування приділяють багато уваги ремонту навчально-виховних закладів, утепленню будівель, заміні старих вікон.

  Забезпечено певне зростання заробітної плати працівників. Результативними є положення Угоди щодо своєчасної у повному обсязі виплати заробітної плати, відпусток та матеріальної допомоги на оздоровлення, здійснювалось стабільне функціонування мережі навчальних закладів.

  Сторони угоди прозвітували про свою роботу і зазначили, що переважна більшість зобов’язань, які включала в себе Угода на 2011-2015 та 2016 роки, сторонами виконані. Багато питань вирішувалися шляхом переговорів, консультацій та пошуку прийнятих рішень, однак були й такі, які залишаються актуальними й на сьогодні.

  Голова районної організації наголосив на необхідності подальшого розвитку соціального партнерства як з віддлом освіти, так і з іншими владними структурами.

  Виступаючі в обговоренні на спільному засіданні колегії відділу освіти та ради профспілки: Легенька Н.А., директор Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Соколова В.М., голова ПК Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Комісаров В.І., директор Жаботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Погорілий Ю.А. директор Тимошівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Чудна Л.А. голова ПК Жаботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Гавриленко О.І., директор Баландинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Могилка А.П., голова ПК Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1; Бойко Н.Ю. голова ПК Кам’янського еколого - економічного ліцею; Гудій О.О., завідувачка ДНЗ «Рукавичка» с.Грушківка; Сердюк Т.Ю. голова ПК Телепинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Шишкіна С.М., голова ПК ДНЗ «Зірочка» м.Кам`янка наголосили на виконанні попередньої угоди та прийнятті нової.

  Зобов'язання, які не втратили своєї актуальності, а також ті, які не вдалося виконати з певних причин, знайшли своє місце в новій Угоді між відділом освіти і районною організацією Профспілки працівників освіти на 2017-2021 роки, та станутьпідґрунттям для поліпшення умов праці і сигналом до початку укладення колективних договорів в закладах освіти району.

  Угода була схвалена присутніми одноголосно і підписана сторонами в особі в.о.начальника відділу освіти В.А.Морозової та голови районної організації Профспілки працівників освіти і науки України О.Г.Шамрая.

Переглядів: 403 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 87
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА