Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2017 » Лютий » 23 » Проведено нараду з оздоровлення дітей у 2017році
10:23
Проведено нараду з оздоровлення дітей у 2017році

В.о начальника віддділу освіти Морозова Валентина Анатоліївна і голова Кам`янської районнної організації профспілки працівників освіти і науки  Шамрай Олександр Григрович провели розширену нараду щодо організації оздоровлення дітей у поточному році, в якій взяли участь вчителі району, працівники табору «Джерельце», методисти, керівники окремих підприємств та організацій району.

           На нараді відбулося конструктивне обговорення організації та проведення у 2017 році роботи з оздоровлення дітей різних вікових категорій згідно медичних показників та методичних вимог.

            Підсумовуючи результати наради, Валентина Анатлолівна зазначила, що відповідальні особи мають докласти всіх зусиль, щоб організувати оздоровлення дітей на належному рівні, охопити послугами оздоровленням необхідно як найбільшою кількістью юних мешканців Кам`янщини. Особливо слід приділити максимум уваги дітям-сиротам, дітям, які позбавлені  батьківського піклування, дітям з багатодітних родин, та проблемних сімей.

Для забезпечення проведення оздоровлення в Кам`янському районі виділено на оздоровлення 400,0грн., яка буде спрямована на оздоровлення дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; бездоглядних та безпритульнихдітей; дітей-інвалідів;  дітей, що потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи; дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей; дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; учасників АТО; дітей, які перебувають на диспансерному обліку; талановитих та обдарованих  дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання; лідерів дитячих громадських організацій.

На протязі всього оздоровчого періоду планується оздоровлювати дітей району через управління у справах молоді та спорту, управління соціального захисту населення, районної організації профспілки працівників освіти і науки.

За підсумками наради вирішено підготувати проект розпорядження голови райдержадміністрації, яким будуть затверджені заходи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей Кам`янськогорайону у 2017 році.

Переглядів: 320 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Наше опитування
Ваше ставлення до відміни ЗНО
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА