Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2017 » Червень » 1 » Суботник у таборі «Джерельце»
15:35
Суботник у таборі «Джерельце»

Розпочалися літні канікули, а Позаміський дитячий  заклад оздоровлення та відпочинку "Джерельце» вже готується до прийому дітей.

 31 травня на території табору відбувся суботник, у якому взяли участь представники закладів освіти Камянського району: із  19 загальноосвітніх шкіл району та Михайлівської спеціалізованої школи-інтернату.

Територія «Джерельця» занадто велика, і провести її в порядок лише силами співробітників табору дуже складно. Тому спільна ініціатива в.о.начальника відділу освіти  В.А.Морозової , голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки УкраїниО.Г.Шамрая виявилася дуже доречною.

Адже  щороку в «Джерельці» відпочивають близько 100 дітей, тому що розташований він у прекрасному місці недалеко від м.Кам’янка, у ньому створені хороші умови для відпочинку дітей.І головне – ціна на путівку досить прийнятна. Звичайно, наші діти будуть відпочивати в таборі і в цьому році – 121 особа: діти - сиріти, діти позбавлені  батьківського піклування; багатодітні, діти – інваліди, діти учасників АТО, малозабезпечені, обдаровані  та 27 дітей працівників освітньої галузі.

Оздоровлення дітей - це один з пріоритетних напрямків діяльності відділу освіти, тому народилася і була підтримана ініціатива проведення такого масштабного суботника.

У таборі учасники суботника займалися побілкою стін, фарбуванням дверей, підлоги, вікон, поклейкою шпалер.  Був виконаний величезний обсяг роботи - і улюблений дітлахами  табір «Джерельце» відразу перетворився у затишне, казково гарне містечко, яке даруватиме нашим дітям протягом літа казку незабутнього відпочинкуі мати бажання знову і знову повертатися  до нього щоліта, що надає можливість повноцінно відпочити, надихатись свіжим цілющим повітрям, помилуватися краєвидом, послухати дзвінкий переспів птахів, отримати душевний комфорт та задоволення, що дуже важливо під час оздоровчого відпочинку.

Дякуємо всім за активну участь у проведенні суботника! Сподіваємося і  надалі на залучення працівників  до суботника з прибирання, адже питання чистоти і порядку завжди залишається актуальним!

Тільки разом ми зможемо зробити оздоровчий заклад впорядкованим, чистим і охайним.                  

Валентина Морозова,

головний спеціаліст відділу освіти

Олександр Шамрай,

 голова Кам’янської районної організації

                                                                                                                                       Профспілки працівників освіти і науки України
Переглядів: 381 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Ваше ставлення до відміни ЗНО
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА