Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2017 » Червень » 26 » Відкриття І зміни Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Джерельце»
15:50
Відкриття І зміни Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Джерельце»

26 червня  в с. Юрчиха Кам’янського району відбулося відкриття І зміни Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Джерельце».

На святковому заході побували голова районної ради Сергій Сундуков, перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Солошенко,  начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Глагола, в.о. директора центру зайнятості Тетяна Бурдєєва, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко, голова районної ради профспілки працівників освіти Олександр Шамрай, старший інспектор ювенальної поліції Кам’янського відділення поліції Смілянського відділення поліції ГУНП в Черкаській області Аліна Волошин,  батьки, опікуни/піклувальники дітей, запрошені.

З вітальним словом виступили гості і привітали всіх з відкриттям табору, та зазначили, що будуть все можливе робити для покращення достойних умов повноцінного розвитку дітей. Адже діти –  наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде життя дітей та як складеться доля.

Приємно відзначити те, що діти із задоволенням відвідують щороку табір відпочинку: у цьому році І зміна охоплює - 60 осіб; у ІІ зміну буде охоплено -65 осіб; серед  яких 33 дітей працівників освіти Кам’янського району.

Робота табору «Джерельце» спрямована на реалізацію права кожної дитини на повноцінний відпочинок та оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення  інтересів  і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб.

     Діяльність табору  будується таким чином , щоб діти мали можливість відпочивати після тривалого  навчального року , а  через  ігри, розваги та конкурси  проявити себе в різноманітних напрямках, які в  свою чергу є  продовженням  навчального та  виховного процесу. Цікаво створені програми виховних заходів  складаються з багатьох напрямків: національного, військово – патріотичного, екологічного виховання,  спортивно – оздоровчої роботи. На маленьких «Джерельчат» попереду чекають подорожі, екскурсії, вікторини, спортивні змагання, конкурси та багато цікавих розваг.

Гості вручили дітям подарунки: солодощі, настільні ігри, м’ячі, спортивний інвентар, засоби для побутових потреб.

Урочиста частина відкриття супроводжувалася чудовими віршами та музичними номерами у виконанні дітей, які  оздоровлюються у таборі «Джерельце», а допомагали їм у підготовці виступів вихователі закладу.

Діти порадували присутніх концертними номерами. Традиційно свято завершилось підняттям табірного прапора.

Переглядів: 320 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Ваше ставлення до відміни ЗНО
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА