Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Привітання ветеранів
11:04
Привітання ветеранів

   Любити дітей - то велике мистецтво. Під такою рубрикою пройшло свято в клубі ветеранів освітянської праці у переддень Дня Учителя. Педагогів гостинно прийняли у Будинку творчості дітей та юнацтва, що в Кам’янці. Голова ветеранської організації В.А.Македонська ознайомила з програмою роботи засідання клубу. У формі відкритого уроку була проведена в клубі зустріч випускників школи № 1, які побачились через сорок років. Усіх їх привітав В.Є.Шульгін – син відомого педагога, першої вчительки випускників Раїси Володимирівни Шульгіної.

  Урок відкрила вступною бесідою Р.І.Савова. Розповіла про Раїсу Володимирівну і назвала тему уроку: Р.В.Шульгіна – жінка, мати, громадський діяч, відомий педагог. Епіграф уроку і серце, віддане дітям. Виступали випускники – учні Раїси Володимирівни. Олександр Македонський виконував пісні під акомпонементи В’ячеслава Шульгіна. Спогади Вони перенесли присутніх у дитинство і юність.

   Згадали поіменно педагогів, які відійшли у вічність і стали зірками у небесному просторі. Серед них яскрава немеркнуча зірка Р.В.Шульгіна. Виступили із словами вдячності колеги – педагоги Л.В.Короленко, І.Ф.Тинда, О.І.Чалий, Г.Г.Сливко, К.Н.Коломієць (працювала зав. Метод кабінетом відділу освіти.

    Зі словами великої поваги до педагогів звернувся голова районної профспілки освітян О.І.Цвіркун. Підсумки уроку підвів начальник відділу освіти О.Г.Шамрай. Він щиро і сердечно привітав педагогів, випускників, поділився спогадами про Р.В.Шульгіну, побажав плідної праці клубу ветеранів педагогічної ниви. Лунають пісні грає скрипка у виконанні Л.І.Тинди.  Згасає день, та не згасає пам’ять… Вона живе в серцях прийдешніх поколінь. Низький уклін тобі, вчителько свята.  


Переглядів: 444 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Ваше ставлення до відміни ЗНО
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА