Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2012 » Листопад » 14 » СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ШКОЛИ, ОРІЄНТОВАНІ НА МАЙБУТНЄ
10:20
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ШКОЛИ, ОРІЄНТОВАНІ НА МАЙБУТНЄ
14 листопада 2012 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 проведено районний семінар заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Сучасні тенденції школи, орієнтовані на майбутнє». У ході семінару заступник директора з виховної роботи Клименко Ж.Ю. ознайомила присутніх з сучасними тенденціями роботи психологічної служби школи; практичний психолог школи Гудзенко В.І. розповіла про методи психологічної корекції в зміцненні психологічного клімату в класних колективах. Соціальний педагог школи Шамрай Т.А. розкрила питання про форми і методи соціально-педагогічного супроводу сім’ї. Методист РМК Воронова О.В. зосередила увагу на формах співпраці колективу школи з батьківською громадськістю. 
Учасникам семінару була представлена одна із форм просвітницько-профілактичної та корекційно-розвивальної роботи з учнівською молоддю - виступи шкільних соціально-психологічних театрів. 
Районний практичний психолог Дорошко Л.П. акцентувала увагу на ролі соціально-психологічного театру у профілактиці негативних явищ в молодіжному середовищі.
 Начальник відділу освіти Шамрай О.Г. наголосив на терміновому проведенні в навчальних закладах з педагогами та батьками учнів збори, позапланові засідання педагогічних рад, методичних об’єднань класних керівників, а також інші заходи, спрямовані на вивчення особливостей психологічного розвитку підлітків, вирішення їх життєвих проблем та ситуацій, з метою запобігання дитячої смертності, суїцидів серед неповнолітніх.
Переглядів: 404 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 87
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА