Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Свята сьогодні

Головна » 2011 » Березень » 25 » Візит депутатів облради
10:05
Візит депутатів облради

            Досвідчені вчителі району впевнено лідирують серед освітянських колективів області за кількістю переможців та призерів предметних конкурсів, олімпіад, спортивних змагань. Учні району— обдарована, талановита молодь, яка через певний час стане елітою нашого краю. А сьогодні діти прагнуть отримати міцні знання з основ наук, оволодіти сучасною комп’ютерною технікою, без якої неможливий успіх у будь-якій галузі сучасного життя.

            Саме тому освітяни району твердо усвідомлюють, що тільки за наявності в школі сучасної навчально-матеріальної бази можна досягнути високих результатів у навчанні та вихованні підростаючого покоління. Але в наш кризовий час через брак коштів освіта не в змозі забезпечити школи необхідною кількістю сучасних комп’ютерів та доступу до мережі Інтернет. Тому керівники навчальних закладів тримають на контролі питання щодо зміцнення матеріальної бази шкіл району, регулярно звертаються до керівників органів місцевої влади, осередків різних партій з проханням допомогти у придбанні сучасної техніки з тим, щоб організувати роботу з обдарованими дітьми на належному рівні.

            Такі звертання з розумінням сприйняли депутати Черкаської обласної ради. 25 березня заступник голови Черкаської обласної ради Василь Петрович Касян та депутат Черкаської обласної державної адміністрації Володимир Петрович Вовченко проводили прийом громадян в приміщенні Будинку рад. 

            Перебуваючи з робочою поїздкою,  В.П. Касян та В.П. Вовченко ознайомились із  насиченою творчою роботою педагогів району. Депутати відвідали Камянську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів  №3 та Юрчиську загальноосвітню  школу І-ІІ ступенів.             Гостей супроводжували представники районної влади: Ю.М. Таран – голова Камянської районної ради, В.І. Кравченко – заступник голови  Камянської районної державної адміністрації, О.Г. Шамрай –начальник відділу освіти Камянської районної державної адміністрації.

             Особливо перейнявся до глибини душі В.П. Касян, коли проходив коридорами рідної школи (ЗОШ № 3 І-ІІ ст.), яку закінчив у 1973 році. В подяку та на згадку про відвідини заступник голови Черкаської обласної ради  подарував навчальному закладу комп’ютер, а Юрчиській ЗОШ І-ІІ ступенів  підсилювач для швидкісного Інтернету. В.П. Касян зазначив, що повноцінне функціонування людини в сучасному світі без комп’ютерних технологій неможливе. Життя вимагає динамічної рівноваги між особистістю і навколишнім світом: якщо є інформація, її потрібно освоїти. Громадяни майбутнього інформаційного суспільства, для яких здатність до людських комунікацій, активне оволодіння науковою картиною світу, гнучка зміна своїх функцій у праці, відповідальна позиція і розвинена планетарна свідомість стануть початковою життєвою потребою, формуються уже сьогодні. Саме інформаційні технології дають простір для творчості, для польоту думки.

            Немає в світі вищої нагороди, аніж людська вдячність. Педагоги щиро дякували гостям за піклування та за те, що, незважаючи на інші нагальні проблеми, вони знайшли і час, і кошти, аби допомогти школам, а учні не прощання прочитали власні вірші про рідне місто.

            Підсумовуючи враження від робочої поїздки, голова обласної ради позитивно оцінив побачене та схвалив плідну співпрацю Камянської районної ради з освітянами, завдяки чому забезпечується поступальний ефективний розвиток.

            Не багато  представників депутатського корпусу, хто їде до людей  не напередодні виборів, а тоді, коли їм це потрібно. 

 

 

Переглядів: 528 | Додав: РайВО | Рейтинг: 0.0/0
Анонси подій
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Ваше ставлення до відміни ЗНО
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. Освітній портал ПедПРЕСА